SEA GARDEN HOTEL 3*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелот ” Sea Garden ” е отворен во 2000 година. Лоциран од старото рибарско пристаниште , со поглед на марината во Хургада и во близина на срцето во центарот на Хургада е она што го прави толку хотел уникатен. Хотелот се наоѓа на неколку чекори од продавници , кафулиња и ресторани и најпознатите барови во Хургада како Papas bar, Hed Kandi Beach Bar, Hard Rock Cafе и Little Buda Bar се наоѓаат на неколку минути од хотелот. Sea Garden hotel се дефинира како модерен хотел со одлична услуга и удобност.

SEA GARDEN HOTEL 3*

Хотелот ” Sea Garden ” е отворен во 2000 година. Лоциран од старото рибарско пристаниште , со поглед на марината во Хургада и во близина на срцето во центарот на Хургада е она што го прави толку хотел уникатен. Хотелот  се наоѓа на неколку чекори од  продавници , кафулиња и ресторани и најпознатите барови во Хургада како Papas bar, Hed Kandi Beach Bar, Hard Rock Cafе  и Little Buda Bar се наоѓаат на неколку минути од хотелот. Sea Garden hotel  се дефинира како модерен хотел со одлична услуга и удобност.

Хотелот располага со 94 удобни и светли соби.  Светлина, удобност и простор подготвен да им обезбеди на нашите гости сè што им е потребно. Sea Garden Hotel е исто така идеален за семејства. Некои од неговите соби се доволно големи за дополнителен кревет. Климатизација, централно греење, сателитска антена, директна телефонска линија, мини бар, голем избор на удобства за задоволување на сите ваши потреби.

Услуга: Half Board

Термин од: 11/06/2019 18/06/2019 25/06/2019 02/07/2019 09/07/2019 16/07/2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 286 286 286 286 286 297
Прво дете од 2-13.99 215 215 215 215 215 215
Второ дете од 7-13.99 246 246 246 246 246 251
Цена по лице во еднокреветна соба 335 335 335 335 335 346
Прво дете од 2-13.99 215 215 215 215 215 215
Второ дете од 7-13.99 270 270 270 270 270 276
Трет возрасен 286 286 286 286 286 297
Прво дете од 2-6.99 215 215 215 215 215 215
Прво дете од 7-13.99 215 215 215 215 215 215

 

Термин од: 23/07/2019 30/07/2019 06/08/2019 13/08/2019 20/08/2019 27/08/2019 03/09/2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 297 304 308 308 308 306 297
Прво дете од 2-13.99 215 215 215 215 215 215 215
Второ дете од 7-13.99 251 255 257 257 257 256 251
Цена по лице во еднокреветна соба 346 353 356 356 356 355 346
Прво дете од 2-13.99 215 215 215 215 215 215 215
Второ дете од 7-13.99 276 279 281 281 281 280 276
Трет возрасен 297 304 308 308 308 306 297
Прво дете од 2-6.99 215 215 215 215 215 215 215
Прво дете од 7-13.99 215 215 215 215 215 215 215

Facebook35k
Instagram3k