PRIMA LIFE MAKADI RESORT 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Овој ултра модерен хотел се наоѓа во областа Макади и има прекрасен поглед на заливот Makadi bay. Оддалечен е 35км од аеродромот во Хургада.
Располага со модерни и луксузно уредени стандардни соби и апартмани. Сите соби се климатизирани со купатило, телефон, мини бар, сеф.Приватна песочна плажа со бесплатни лежалки и чадори за сонец.Ресортот нуди многу рекреактивни објекти кои го прават Вашиот престој незаборавен.

PRIMA LIFE MAKADI RESORT 5*

Овој ултра модерен хотел се наоѓа во областа Макади и има прекрасен поглед на заливот Makadi bay.

Оддалечен е 35км од аеродромот во Хургада.

Располага со модерни и луксузно уредени стандардни соби и апартмани. Сите соби се климатизирани со купатило, телефон, мини бар, сеф.

Приватна песочна плажа со бесплатни лежалки и чадори за сонец.

Ресортот нуди многу рекреактивни објекти кои го прават Вашиот престој незаборавен.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 547 547 547 547 585 593 593 593 593 593 593 578 547 547
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 6-13.99 383 383 383 383 402 406 406 406 406 406 406 399 383 383
Еднокреветна соба 724 724 724 724 779 790 790 790 790 790 790 768 724 724
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 6-13.99 472 472 472 472 499 505 505 505 505 505 505 494 472 472
Трет возрасен 534 534 534 534 572 580 580 580 580 580 580 565 534 534
Прво дете од 2-5.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 6-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
SEA VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 593 593 593 593 631 639 639 639 639 639 639 624 593 593
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 6-13.99 406 406 406 406 425 429 429 429 429 429 429 422 406 406
Еднокреветна соба 770 770 770 770 825 836 836 836 836 836 836 814 770 770
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 6-13.99 495 495 495 495 522 528 528 528 528 528 528 516 495 495
Трет возрасен 580 580 580 580 618 626 626 626 626 626 626 610 580 580
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
FAMILY ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 593 593 593 593 631 639 639 639 639 639 639 624 593 593
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 6-13.99 406 406 406 406 425 429 429 429 429 429 429 422 406 406
Трет возрасен 580 580 580 580 618 626 626 626 626 626 626 610 580 580
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219

 

Facebook35k
Instagram3k