PREMIER LE REVE HOTEL & SPA 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелот се наоѓа во Сал Хашееш, на една од најубавите песочни плажи.Центарот на Хургада е на 25км а од аеродромот е оддалечен на околу 20км. Хотелот е еден од полуксузните хотели на брегот на Црвеното море и еден од ретките кои имаат услуга Ултра Се Вклучено.Хотелот располага со модерно опремени соби, со подлед на море или градина. Оброците се служат во неколку ресторани за кои е неопходно да бидете соодветно облечени.Во склоп на комплексот има 6 базени, со свежа и солена вода, а хотелската плажа е една од најубавите во тој регион, со златно-жолт песок и кристално бистра вода.

PREMIER LE REVE HOTEL & SPA 5*

Хотелот се наоѓа во Сал Хашееш, на една од најубавите песочни плажи.

Центарот на Хургада е на 25км а од аеродромот е оддалечен на околу 20км. Хотелот е еден од полуксузните хотели на брегот на Црвеното море и еден од ретките кои имаат услуга Ултра Се Вклучено.

Хотелот располага со модерно опремени соби, со подлед на море или градина. Оброците се служат во неколку ресторани за кои е неопходно да бидете соодветно облечени.

Во склоп на комплексот има 6 базени, со свежа и солена вода, а хотелската плажа е една од најубавите во тој регион, со златно-жолт песок и кристално бистра вода.

Хотелот изобилува со содржини кои ќе го направат Вашиот престој незаборавен.

Услуга: Ultra All Inclusive

Редовен ценовник

Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
GARDEN VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 882 882 882 882 882 954 954 967 994 994 994 980 954 954
Еднокреветна соба 1.342 1.342 1.342 1.342 1.342 1.467 1.467 1.488 1.532 1.532 1.532 1.510 1.467 1.467
Трет возрасен 862 862 862 862 862 935 935 948 974 974 974 961 935 935
POOL VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 915 915 915 915 915 987 987 1.000 1.026 1.026 1.026 1.013 987 987
Еднокреветна соба 1.401 1.401 1.401 1.401 1.401 1.526 1.526 1.550 1.598 1.598 1.598 1.574 1.526 1.526
Трет возрасен 895 895 895 895 895 967 967 980 1.007 1.007 1.007 994 967 967

 

Facebook35k
Instagram3k