PICKALBATROS SEA WORLD 4*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелскиот комплекс од ланецот на хотели Pickalbatros се наоѓа на околу 15км од центарот на Хургада, во втората линија на хотели, преку хотелот Beach Albatros. 
Плажата е оддалечена од самиот хотел околу 1 км. Хотелскиот комплекс поседува централна зграда со рецепција и помал дел на сместувачки капацитети, како и сместувачки објекти надвор од централната зграда, распоредени во неколку згради. 

PICKALBATROS SEA WORLD 4*

Хотелскиот комплекс од ланецот на хотели Pickalbatros се наоѓа на околу 15км од центарот на Хургада, во втората линија на хотели, преку хотелот Beach Albatros. 

Гостите на хотелот може да ја користат плажата на хотелот Beach Albatros, до која може да пристигнуваат со бесплатен shuttle bus. 
Плажата е оддалечена од самиот хотел околу 1 км. Хотелскиот комплекс поседува централна зграда со рецепција и помал дел на сместувачки капацитети, како и сместувачки објекти надвор од централната зграда, распоредени во неколку згради. 
Хотелскиот комплекс содржи: 4 ресторани, 8 барови, 4 базени, aqua park со 9 тобогани, терени за разни спортови, spa & wellness центар, клуб за деца. Хотелот нуди можности сите гости, без разлика на возраста да уживаат во неговите убавини и во убавините на природата, песочната плажа, зраците од сонцето и мирисот на  морето.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 468 468 468 468 468 468 468 523 534 534 534 512 468 468
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 344 344 344 344 344 344 344 371 377 377 377 366 344 344
Еднокреветна соба 593 593 593 593 593 593 593 675 691 691 691 659 593 593
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 406 406 406 406 406 406 406 447 455 455 455 439 406 406
Трет возрасен 455 455 455 455 455 455 455 510 527 527 527 499 455 455
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
STANDARD POOL VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 501 501 501 501 501 501 501 556 567 567 567 545 501 501
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 360 360 360 360 360 360 360 388 393 393 393 382 360 360
Еднокреветна соба 639 639 639 639 639 639 639 705 718 718 718 691 639 639
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 429 429 429 429 429 429 429 462 469 469 469 455 429 429
Трет возрасен 488 488 488 488 488 488 488 543 554 554 554 532 488 488
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
FAMILY ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 593 593 593 593 593 593 593 675 691 691 691 659 593 593
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Трет возрасен 580 580 580 580 580 580 580 662 678 678 678 646 580 580
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219

 

 

Facebook35k
Instagram3k