MERCURE HURGADA 4*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Атрактивниот хотел Mercure Hurghada е хотел со 4*. Хотелскиот комплекс се наоѓа на околу 15км јужно од центарот на Хургада и зазема околу 40 хектари земјиште и поседува сопствена плажа. Хотелот има централна зграда со рецепција и помал дел на сместувачки капацитети,  како и сместувачки капацитети од типот на бунгалови или вили надовр од централната зграда.

MERCURE HURGADA 4*

Атрактивниот хотел Mercure Hurghada е хотел со 4*. Хотелскиот комплекс се наоѓа на околу 15км јужно од центарот на Хургада и зазема околу 40 хектари земјиште и поседува сопствена плажа. Хотелот има централна зграда со рецепција и помал дел на сместувачки капацитети,  како и сместувачки капацитети од типот на бунгалови или вили надовр од централната зграда. Хотелот поседува: базен, три ресторани, четири барови, тениски терени и други атракции кои им овозможуваат на гостите да уживаат во секој миг од својот летен одмор во Хургада.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 422 422 422 422 422 422 422 422 422 422 422 422 422 422
Прво дете од 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Еднокреветна соба 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521
Прво дете од 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-12.99 370 370 370 370 370 370 370 370 370 370 370 370 370 370
Трет возрасен 409 409 409 409 409 409 409 409 409 409 409 409 409 409
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
SEA VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 462 462 462 462 462 462 462 462 462 462 462 462 462 462
Прво дете од 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Еднокреветна соба 580 580 580 580 580 580 580 580 580 580 580 580 580 580
Прво дете од 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-12.99 400 400 400 400 400 400 400 400 400 400 400 400 400 400
Трет возрасен 448 448 448 448 448 448 448 448 448 448 448 448 448 448
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
FAMILY DBL ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521
Прво дете од 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-12.99 370 370 370 370 370 370 370 370 370 370 370 370 370 370
Трет возрасен 508 508 508 508 508 508 508 508 508 508 508 508 508 508
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219