LONG BEACH RESORT 4*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Long Beach Hotel e kомфорeн хотел, се наоѓа на својата песочна плажа, но поради големината на хотелot, некои делови се различно оддалечени од плажата. Лоциран е на 14 километри јужно од аеродромот и 30 километри од Хургада кон Сафаги.

LONG BEACH RESORT 4*

ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.04

ИНФО НА 071/451-633 или 02/2774-371

Long Beach Hotel e kомфорeн хотел, се наоѓа на својата песочна плажа, но поради големината на хотелot, некои делови се различно оддалечени од плажата. Лоциран е на 14 километри јужно од аеродромот и 30 километри од Хургада кон Сафаги.

Хотел има повеќе ресторани, Лотус – главен ресторан со поглед на базени, Ал Денте – италијански ресторан, Мараба – египетски ресторан, ресторан на плажа кој нуди морска храна, пет барови, дискотека, шопинг центар, 7 отворени базени, во три од нив преку зима ја загреваат водата, детско игралиште, детски клуб, палачинки, пешкири и лежалки на плажа – бесплатни, центар за нуркање, вода за спортови, сала за билијард, мини голф, 4 тениски и 2 сквош терени, фитнес, сауна, SPA, jacuzzi, парно купатило, салон за убавина, анимација.

Има 912 соби, сите имаат тераса или балкон со поглед на море или градина, клима, мини бар / фрижидер, телефон, сателитска ТВ, купатило, фен за коса. Постојат и  соби за непушачи.

LONG BEACH RESORT 4*
Термин од: 27.05.2020 03.06.2020 10.06.2020 17.06.2020 24.06.2020 01.07.2020 08.07.2020 15.07.2020 22.07.2020 29.07.2020 05.08.2020 12.08.2020 19.08.2020 26.08.2020 02.09.2020 09.09.2020 16.09.2020
STANDARD ROOM
Цена по лице 433€ 433€ 433€ 433€ 433€ 433€ 444€ 455€ 455€ 455€ 455€ 455€ 455€ 433€ 433€ 433€ 433€
Цена по патник до 30.04.2020 418€ 418€ 418€ 418€ 418€ 418€ 427€ 437€ 437€ 437€ 437€ 437€ 437€ 418€ 418€ 418€ 418€
3 возрасен 403€ 403€ 403€ 403€ 403€ 403€ 421€ 430€ 430€ 430€ 430€ 430€ 430€ 403€ 403€ 403€ 403€
1 дете 0-13.99 год. 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€
2 дете 0-6.99 год. 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€
2 дете 7-13.99 год. 346€ 346€ 346€ 346€ 346€ 346€ 351€ 356€ 356€ 356€ 356€ 356€ 356€ 346€ 346€ 346€ 346€
STD SGL ROOM
Цена по лице 527€ 527€ 527€ 527€ 527€ 527€ 538€ 549€ 549€ 549€ 549€ 549€ 549€ 527€ 527€ 527€ 527€
Цена по патник до 30.04.2020 502€ 502€ 502€ 502€ 502€ 502€ 512€ 521€ 521€ 521€ 521€ 521€ 521€ 502€ 502€ 502€ 502€
1 дете 0-13.99 год. 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€
2 дете 0-6.99 год. 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€
2 дете 7-13.99 год. 388€ 388€ 388€ 388€ 388€ 388€ 393€ 398€ 398€ 398€ 398€ 398€ 398€ 388€ 388€ 388€ 388€
MAIN BUILDING ROOM
Цена по лице 455€ 455€ 455€ 455€ 455€ 455€ 469€ 484€ 484€ 484€ 484€ 484€ 484€ 455€ 455€ 455€ 455€
Цена по патник до 30.04.2020 437€ 437€ 437€ 437€ 437€ 437€ 450€ 463€ 463€ 463€ 463€ 463€ 463€ 437€ 437€ 437€ 437€
3 возрасен 430€ 430€ 430€ 430€ 430€ 430€ 437€ 449€ 449€ 449€ 449€ 449€ 449€ 430€ 430€ 430€ 430€
1 дете 0-13.99 год. 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€
2 дете 0-6.99 год. 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€
2 дете 7-13.99 год. 356€ 356€ 356€ 356€ 356€ 356€ 362€ 369€ 369€ 369€ 369€ 369€ 369€ 356€ 356€ 356€ 356€
SGL MAIN BUILDING ROOM
Цена по лице 549€ 549€ 549€ 549€ 549€ 549€ 570€ 592€ 592€ 592€ 592€ 592€ 592€ 549€ 549€ 549€ 549€
Цена по патник до 30.04.2020 521€ 521€ 521€ 521€ 521€ 521€ 541€ 560€ 560€ 560€ 560€ 560€ 560€ 521€ 521€ 521€ 521€
1 дете 0-13.99 год. 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€
2 дете 0-6.99 год. 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€
2 дете 7-13.99 год. 398€ 398€ 398€ 398€ 398€ 398€ 408€ 418€ 418€ 418€ 418€ 418€ 418€ 398€ 398€ 398€ 398€
VILLAS
Цена по лице 455€ 455€ 455€ 455€ 455€ 455€ 469€ 484€ 484€ 484€ 484€ 484€ 484€ 455€ 455€ 455€ 455€
Цена по патник до 30.04.2020 437€ 437€ 437€ 437€ 437€ 437€ 450€ 463€ 463€ 463€ 463€ 463€ 463€ 437€ 437€ 437€ 437€
3 возрасен 430€ 430€ 430€ 430€ 430€ 430€ 437€ 449€ 449€ 449€ 449€ 449€ 449€ 430€ 430€ 430€ 430€
1 дете 0-13.99 год. 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€
2 дете 0-6.99 год. 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€
2 дете 7-13.99 год. 356€ 356€ 356€ 356€ 356€ 356€ 362€ 369€ 369€ 369€ 369€ 369€ 369€ 356€ 356€ 356€ 356€
SGL VILLAS
Цена по лице 549€ 549€ 549€ 549€ 549€ 549€ 570€ 592€ 592€ 592€ 592€ 592€ 592€ 549€ 549€ 549€ 549€
Цена по патник до 30.04.2020 521€ 521€ 521€ 521€ 521€ 521€ 541€ 560€ 560€ 560€ 560€ 560€ 560€ 521€ 521€ 521€ 521€
1 дете 0-13.99 год. 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€
2 дете 0-6.99 год. 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€
2 дете 7-13.99 год. 398€ 398€ 398€ 398€ 398€ 398€ 408€ 418€ 418€ 418€ 418€ 418€ 418€ 398€ 398€ 398€ 398€
FAMILY ROOM
Цена по лице 513€ 513€ 513€ 513€ 513€ 513€ 531€ 549€ 549€ 549€ 549€ 549€ 549€ 513€ 513€ 513€ 513€
Цена по патник до 30.04.2020 489€ 489€ 489€ 489€ 489€ 489€ 505€ 521€ 521€ 521€ 521€ 521€ 521€ 489€ 489€ 489€ 489€
3 возрасен 475€ 475€ 475€ 475€ 475€ 475€ 492€ 508€ 508€ 508€ 508€ 508€ 508€ 475€ 475€ 475€ 475€
1 дете 0-13.99 год. 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€
2 дете 0-6.99 год. 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€ 295€
2 дете 7-13.99 год. 382€ 382€ 382€ 382€ 382€ 382€ 390€ 398€ 398€ 398€ 398€ 398€ 398€ 382€ 382€ 382€ 382€

 

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ И ИСТИТЕ ВКЛУЧУВААТ:

 • 6 ноќевања на услуга All inclusive
 • Аеродромски такси
 • Авионски билет со чартер лет на релација Скопје – Хургада – Скопје
 • дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
 • Трансфер аеродром – хотел – аеродром
 • Организација на аранжманот

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

 • Египетска влезна виза (25 еур- се плаќа на лице место) за македонски државјани се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.
  Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и потврда за хотелска резервација
 • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци
 • Патничко осигурување

НАПОМЕНА:

Цените се изразени во евра, плаќањето е задолжително во денарска против вредност по курс 1еуро = 62ден

За резервација задолжителна уплата на аванс од 30% од вкупниот износ

Целосна доплата на аранжманот 21 ден пред патувањето

За резервација со РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА задолжителна уплата на аванс од 50% од вкупниот износ

Задолжително патничко осигурување ,со важност на ваучерот

За ова патување патникот е должен да поседува валиден биометриски пасош кој треба да има важност 6 месеци од денот на патување.Исполнувањето на овој услов и последиците настанати од неговото непочитување е под одговорност на патникот

Важат општите услови на патување на тур операторот и СКТМ

 

Пријавување на гости: 14:00 часот

Одјавување на гости: 10:00 часот

ДРУГИ ХОТЕЛИ ЗА ЕГИПЕТ ЛЕТО 2020 МОЖЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НА ОВОЈ ЛИНК