ЛЕТО 2020 – ТУРЦИЈА – ПРОМОЦИИ

Турција ова лето е најбарана дестинација. Искористете промо цени и уживајте во луксузот на овие хотели. Инфо за резервации на 071/451-633, Ве очекуваме!

ЛЕТО 2020 – ТУРЦИЈА
Ова лето поминете го во Турција на прекрасните песочни плажи, топлата клима и чистото сино море. За вас, подготвивме широка понуда на луксузни хотели по промотивни цени, за термин 15.08 или 17.08

Спакувајте ги куферите и се гледаме во Турција!

ТУРЦИЈА – Термини: 15.08-21. 08 – 6 ноќи/7 дена

1.Grand Bayar Beach Hotel 4* (ALANYA)

AI-Standard соба – 323 евра по лице/промо цена

2.Infinity Beach Hotel 4* (ALANYA)

AI-Standard соба – 363 евра по лице/промо цена

3.Kahya Hotel 4* (ALANYA)

AI-Standard соба – 393 евра по лице/промо цена

4.Throne Beach Resort & Spa 5* (MANAVGAT)

AI-Standard соба –  421 евро по лице/промо цена

5.Armas Prestige Hotel  5* (ALANYA)

AI-Standard соба – 436 евра по лице/промо цена

6.Side Resort  5* (SIDE)

AI-Standard соба – 506 евра по лице/промо ценa

7.May Garden Club Hotel 4* (ALANYA)

AI-Standard соба – 592 евра по лице /промо цена

8.Tac Premier 4* (ALANYA)

AI-Standard соба – 446 евра по лице /промо цена

9.Side Crown Palace 5* (SIDE)

AI-Standard соба – 446 евра по лице /промо цена

ТУРЦИЈА – Термини: 17.08-23. 08 – 6 ноќи/7 дена, 17.08 – 26.08 – 9 ноќи/10 дена и

17.08 – 30.08 – 9 ноќи/10 дена

1.Krizantem Hotel 4* (ALANYA)

AI-Standard соба – 394 евра по лице/промо цена 6 ноќи,  482 евра за 9 ноќи и за 13 ноќи 599 евра по лице

2.Armas Prestige 5* (ALANYA)

AI-Standard соба – 393 евра по лице/промо цена за 6 ноќи, 484 евра за 9 ноќи и за 13 ноќи 626 евра по лице

3.Land of Paradise Beach 5* (ALANYA)

AI-Standard соба – 436 евра по лице/промо цена за 6 ноќи, 540 евра за 9 ноќи и за 13 ноќи 677 евра по лице

4.Armir Resort 5* (KEMER)

AI-Standard соба – 411 евра по лице/промо цена за 6 ноќи, 511 евра за 9 ноќи и за 13 ноќи 653 евра по лице

5.Sultan of Dreams 5* (SIDE)

AI-Standard соба – 453 евра по лице/промо цена за 6 ноќи, 574 евра за 9 ноќи и за 13 ноќи 722евра по лице

6.Side Alegria Hotel & Spa 5* Adults Only (SIDE)

AI-Standard соба – 457 евра по лице/промо цена за 6 ноќи, 580 евра за 9 ноќи и за 13 ноќи 744 евра по лице

7.Throne Seagate Belek Hotel5* (BELEK)

AI-Standard соба – 514 евра по лице/промо цена за 6 ноќи, 666 евра за 9 ноќи и за 13 ноќи 827 евра по лице

ИНФО ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НА 02/774-371 или 071/451-633