KING TUT RESORT 3*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотел Кинг Тут се наоѓа во близина на центарот Sakala, а од аеродромот е оддалечен 5 километри. Лоциран е директно на песочна плажа. Хотелот располага со 133 соби. Сите соби имаат клима уред, мини бар, телефон, сателитска ТВ, фен за коса и балкон. Гостите на хотелот располагаат со 3 главни ресторани (од кои едниот е на плажа), 4 барови ( еден е на плажа), базен, сауна, jacuzzi, простории за масажа и анимационен тим за забава за време на целиот ден.

KING TUT RESORT 3*

 

Хотел Кинг Тут се наоѓа во близина на центарот Sakala, а од аеродромот е оддалечен 5 километри. Лоциран е директно на песочна плажа. Хотелот располага со 133 соби. Сите соби имаат клима уред, мини бар, телефон, сателитска ТВ, фен за коса и балкон. Гостите на хотелот располагаат со 3 главни ресторани (од кои едниот е на плажа), 4 барови ( еден е на плажа), базен, сауна, jacuzzi, простории за масажа и анимационен тим за забава за време на целиот ден.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 370 370 370 370 370 374 383 387 396 396 392 383 383 383
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 295 295 295 295 295 297 301 303 308 308 306 301 301 301
Еднокреветна соба 435 435 435 435 435 442 455 462 475 475 468 455 455 455
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 327 327 327 327 327 331 337 341 347 347 344 337 337 337
Трет возрасен 357 357 357 357 357 361 370 374 383 383 378 370 370 370
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
SEA FRONT VIEW
Цена по лице во двокреветна соба 402 402 402 402 402 407 416 420 429 429 424 416 416 416
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 311 311 311 311 311 313 318 320 324 324 322 318 318 318
Еднокреветна соба 481 481 481 481 481 483 488 494 508 508 501 488 488 488
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 350 350 350 350 350 351 354 357 364 364 360 354 354 354
Трет возрасен 389 389 389 389 389 394 402 407 416 416 411 403 403 403
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
FAMILY DBL ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 402 402 402 402 402 407 416 420 429 429 424 416 416 416
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 311 311 311 311 311 313 318 320 324 324 322 318 318 318
Трет возрасен 389 389 389 389 389 394 403 407 416 416 411 403 403 403
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219