JAZ AQUAMARINA RESORT 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелот се наоѓа во јужниот дел на Хургада, во областа Sahl Hashesh, на околу 30км од аеродромот и на 22км од центарот на Хургада. Компексот се состои од два дела-Aquamarine и Bluemarine. Луксузно уреден хотел со 18 базени за деца и возрасни и 17 тобогани. Има своја песочна плажа со бесплатни лежалки и чадори за сонце. Плажата е идеална за љубителите на нуркањето и подводниот свет.

JAZ AQUAMARINA RESORT 5*

Хотелот се наоѓа во јужниот дел на Хургада, во областа Sahl Hashesh, на околу 30км од аеродромот и на 22км од центарот на Хургада. Компексот се состои од два дела-Aquamarine и Bluemarine. Луксузно уреден хотел со 18 базени за деца и возрасни и 17 тобогани. Има своја песочна плажа со бесплатни лежалки и чадори за сонце. Плажата е идеална за љубителите на нуркањето и подводниот свет.

Сите соби се климатизирани, со тераса, телефон, сеф (со доплата во хотел) и мини бар (се наплаќа).

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM 2
Цена по лице во двокреветна соба 580 € 580 € 591 € 652 € 652 € 652 € 652 € 696 € 705 € 705 € 705 € 687 € 652 € 652 €
Еднокреветна соба 757 € 757 € 776 € 869 € 869 € 869 € 869 € 934 € 948 € 948 € 948 € 921 € 869 € 869 €
SUPERIOR ROOM 2+1
Цена по лице во двокреветна соба 619 € 619 € 631 € 691 € 691 € 691 € 691 € 735 € 744 € 744 € 744 € 726 € 691 € 691 €
Прво дете од 2-12.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Еднокреветна соба 816 € 816 € 834 € 928 € 928 € 928 € 928 € 994 € 1007 € 1007 € 1007 € 980 € 928 € 928 €
Прво дете од 2-12.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 3-12.99 517 € 517 € 526 € 573 € 573 € 573 € 573 € 606 € 613 € 613 € 613 € 599 € 573 € 573 €
SUPERIOR FAMILY ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 685 € 685 € 697 € 757 € 757 € 757 € 757 € 801 € 810 € 810 € 810 € 792 € 757 € 757 €
Прво дете од 2-12.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 3-12.99 452 € 452 € 458 € 488 € 488 € 488 € 488 € 510 € 514 € 514 € 514 € 505 € 488 € 488 €
Трет возрасен 665 € 665 € 677 € 757 € 757 € 757 € 757 € 801 € 810 € 810 € 810 € 792 € 757 € 757 €
Прво дете од 2-12.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
DELUXE FAMILY DBL ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 705 € 705 € 717 € 777 € 777 € 777 € 777 € 821 € 829 € 829 € 829 € 812 € 777 € 777 €
Прво дете од 2-12.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 3-12.99 462 € 462 € 468 € 498 € 498 € 498 € 498 € 520 € 524 € 524 € 524 € 515 € 498 € 498 €
Трет возрасен 685 € 685 € 697 € 757 € 757 € 757 € 757 € 801 € 810 € 810 € 810 € 792 € 757 € 757 €
Прво дете од 2-12.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €

 

Facebook35k
Instagram3k