HILTON HURGADA RESORT 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

HILTON HURGADA RESORT 5* Хотелот се наоѓа на 10 минути од аеродромот, во новиот дел на Хургада. Поседува сопствена плажа и пристаниште, од ресторани и барови Blue sky Coffie shop, Lobby lounge, La Casa Italian restoran, pool bar, Lagoona restoran, Beach restoran, Marhaba Oriental cafe, the pub, Galaxy, Vita-Pro Health Bar, Marina bar. Хотелот има […]

HILTON HURGADA RESORT 5*

Хотелот се наоѓа на 10 минути од аеродромот, во новиот дел на Хургада. Поседува сопствена плажа и пристаниште, од ресторани и барови Blue sky Coffie shop, Lobby lounge, La Casa Italian restoran, pool bar, Lagoona restoran, Beach restoran, Marhaba Oriental cafe, the pub, Galaxy, Vita-Pro Health Bar, Marina bar. Хотелот има два базена со дел за деца, тениски терен, центар за нуркање кој овозможува курсеви за почетници, приватно пристаниште со брод со стаклен под, педалинки, health club со џакузи, теретана, масажа, сауна, билијарт, пинг понг, анимирачки тим со анимирачки програми за деца.

Услуга: All Inclusive

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 554 € 554 € 558 € 580 € 580 € 580 € 580 € 618 € 626 € 626 € 626 € 610 € 580 € 580 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 386 € 386 € 388 € 399 € 399 € 399 € 399 € 418 € 422 € 422 € 422 € 414 € 399 € 399 €
Еднокреветна соба 770 € 770 € 777 € 810 € 810 € 810 € 810 € 875 € 888 € 888 € 888 € 862 € 810 € 810 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 494 € 494 € 498 € 514 € 514 € 514 € 514 € 547 € 553 € 553 € 553 € 540 € 514 € 514 €
Трет возрасен 540 € 540 € 545 € 567 € 567 € 567 € 567 € 605 € 613 € 613 € 613 € 597 € 567 € 567 €
Прво дете од 2-5.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Прво дете од 6-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
STANDARD SEA VIEW ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 593 € 593 € 597 € 619 € 619 € 619 € 619 € 657 € 665 € 665 € 665 € 650 € 619 € 619 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 406 € 406 € 408 € 419 € 419 € 419 € 419 € 438 € 442 € 442 € 442 € 434 € 419 € 419 €
Еднокреветна соба 810 € 810 € 816 € 849 € 849 € 849 € 849 € 915 € 928 € 928 € 928 € 902 € 849 € 849 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 514 € 514 € 517 € 534 € 534 € 534 € 534 € 567 € 573 € 573 € 573 € 560 € 534 € 534 €
Трет возрасен 580 € 580 € 584 € 606 € 606 € 606 € 606 € 644 € 652 € 652 € 652 € 637 € 606 € 606 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
DELUXE TOP FLOOR ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 606 € 606 € 610 € 632 € 632 € 632 € 632 € 671 € 678 € 678 € 678 € 663 € 632 € 632 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 6-13.99 513 € 513 € 514 € 425 € 425 € 425 € 425 € 445 € 448 € 448 € 448 € 441 € 425 € 425 €
Еднокреветна соба 823 € 823 € 829 € 862 € 862 € 862 € 862 € 928 € 941 € 941 € 941 € 915 € 862 € 862 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 521 € 521 € 524 € 540 € 540 € 540 € 540 € 573 € 580 € 580 € 580 € 567 € 540 € 540 €
Трет возрасен 593 € 593 € 597 € 619 € 619 € 619 € 619 € 657 € 665 € 665 € 665 € 650 € 619 € 619 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €