GRAND SEAS HOSTMARK 4*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

GRAND SEAS HOSTMARK 4* Исклучителен хотел кој се наоѓа на песочната плажа. Оддалечен 15 км од центарот на Хургада и 10км од аеродромот. Хотелот припаѓа на американскиот ланецот на хотели Hostmark и отворен е во 2002 година. Хотелот има главен ресторан, бар, базен, базен за деца, бар на плажа, клуб за деца, игралиште за деца […]

GRAND SEAS HOSTMARK 4*

Исклучителен хотел кој се наоѓа на песочната плажа. Оддалечен 15 км од центарот на Хургада и 10км од аеродромот. Хотелот припаѓа на американскиот ланецот на хотели Hostmark и отворен е во 2002 година. Хотелот има главен ресторан, бар, базен, базен за деца, бар на плажа, клуб за деца, игралиште за деца на плажа, спортови на вода, дискотека, сала за билијарт, тениски терени, сауна, Jacuzzi. Плажата има постепен влез во водата и има пристаниште со влез во длабока вода.

Услуга: All Inclusive

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM 2+1
Цена по лице во двокреветна соба 435 € 435 € 435 € 435 € 479 € 488 € 488 € 488 € 488 € 488 € 488 € 466 € 461 € 461 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Еднокреветна соба 534 € 534 € 534 € 534 € 599 € 613 € 613 € 613 € 613 € 613 € 613 € 580 € 573 € 573 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 376 € 376 € 376 € 376 € 409 € 416 € 416 € 416 € 416 € 416 € 416 € 399 € 396 € 396 €
Трет возрасен 422 € 422 € 422 € 422 € 466 € 475 € 475 € 475 € 475 € 475 € 475 € 453 € 449 € 449 €
Прво дете од 2-6.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Прво дете од 7-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
SEA VIEW ROOM 2+1
Цена по лице во двокреветна соба 468 € 468 € 468 € 468 € 512 € 521 € 521 € 521 € 521 € 521 € 521 € 499 € 495 € 495 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Еднокреветна соба 586 € 586 € 586 € 586 € 652 € 665 € 665 € 665 € 665 € 665 € 665 € 632 € 626 € 626 €
Прво дете од 2-6.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 402 € 402 € 402 € 402 € 435 € 442 € 442 € 442 € 442 € 442 € 442 € 425 € 422 € 422 €
Трет возрасен 455 € 455 € 455 € 455 € 499 € 508 € 508 € 508 € 508 € 508 € 508 € 486 € 481 € 481 €
Прво дете од 2-6.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Прво дете од 7-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
FAMILY DBL ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 468 € 468 € 468 € 468 € 512 € 521 € 521 € 521 € 521 € 521 € 521 € 499 € 494 € 494 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 343 € 343 € 343 € 343 € 365 € 370 € 370 € 370 € 370 € 370 € 370 € 359 € 356 € 356 €
Трет возрасен 455 € 455 € 455 € 455 € 499 € 508 € 508 € 508 € 508 € 508 € 508 € 486 € 481 € 481 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €

 

Facebook35k
Instagram3k