DESERT ROSE 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелскиот комлекс е сместен во прекрасна градина покрај сама плажа. Комплексот е одалечен од стариот дел 14км, додека од центарот Мемше 9км. Хотелот се наоѓа во непосредна близина на аеродромот и е одалечен само 2км.

DESERT ROSE 5*

Хотелскиот комлекс е сместен во прекрасна градина покрај сама плажа. Комплексот е одалечен од стариот дел 14км, додека од центарот Мемше 9км. Хотелот се наоѓа во непосредна близина на аеродромот и е одалечен само 2км.

Desert Rose Хотелот располага со 912 соби и апартмани кои се современо опремени. Располага со 2 ресторани, 8 барови, дискотека, театар.
Хотелот е опремен со Фитнес сала, теретана, игралишта за фудбал, тенис, одбојка, билиард и пинг понг соба. На располагање на гостите се и 3те базени од кои едниот олимписки, со преграден дел и катче за најмладите. Во попладневните и вечерни часови хотелот организира и разни анимации за своите гости.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 501 527 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 534
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 360 373 380 380 380 380 380 380 380 380 380 380 380 377
По лице во еднокреветна соба 639 678 698 698 698 698 698 698 698 698 698 698 698 688
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 429 449 459 459 459 459 459 459 459 459 459 459 459 454
Трет возрасен 488 514 527 527 527 527 527 527 527 527 527 527 527 521
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
SEA VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 534 560 573 573 573 573 573 573 573 573 573 573 573 567
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 377 390 396 396 396 396 396 396 396 396 396 396 396 393
По лице во еднокреветна соба 691 731 751 751 751 751 751 751 751 751 751 751 751 741
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 455 475 485 485 485 485 485 485 485 485 485 485 485 480
Трет возрасен 521 547 560 560 560 560 560 560 560 560 560 560 560 554
Прво дете од 2- 13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219

 

Facebook35k
Instagram3k