DANA BEACH 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелскиот комплекс се наоѓа во местото Сафага, во јужниот дел на Хургада, на околу 10км од Сакала и од аеродромот во Хургада и му припаѓа на познатиот ланец на хотели PickAlbatros и зафаќа површина од 181.000м2.

DANA BEACH 5*

Хотелскиот комплекс се наоѓа во местото Сафага, во јужниот дел на Хургада, на околу 10км од Сакала и од аеродромот во Хургада и му припаѓа на познатиот ланец на хотели PickAlbatros и зафаќа површина од 181.000м2.

Хотелот има приватна песочна плажа и поради својата пространост, хотелот на гостите им нуди бротчиња кои ги возар до плажа во терминот од 06:00-18:00 часот, а возењето трае 5 до 7 мин.

Сите соби се со клима, телефон, сателитска ТВ, мини бар, сеф, купатило со туш или када и фен.

Во склоп на хотелот на гостите им се на располагање 5 ресторани, 10 бара, диско клуб, базени за возрасни и деца, клуб за деца, Wi-Fi интернет во лоби, анимација во текот на денот и во вечерните часови, Спа центар, спортови на вода.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 770 € 770 € 770 € 770 € 770 € 770 € 770 € 820 € 829 € 829 € 829 € 810 € 770 € 770 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 494 € 494 € 494 € 494 € 494 € 494 € 494 € 519 € 524 € 524 € 524 € 514 € 494 € 494 €
Еднокреветна соба 1046 € 1046 € 1046 € 1046 € 1046 € 1046 € 1046 € 1117 € 1132 € 1132 € 1132 € 1103 € 1046 € 1046 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 632 € 632 € 632 € 632 € 632 € 632 € 632 € 668 € 675 € 675 € 675 € 661 € 632 € 632 €
Трет возрасен 757 € 757 € 757 € 757 € 757 € 757 € 757 € 806 € 816 € 816 € 816 € 797 € 757 € 757 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
STD POOL VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 803 € 803 € 803 € 803 € 803 € 803 € 803 € 825 € 862 € 862 € 862 € 842 € 803 € 803 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 511 € 511 € 511 € 511 € 511 € 511 € 511 € 522 € 540 € 540 € 540 € 530 € 511 € 511 €
Еднокреветна соба 1092 € 1092 € 1092 € 1092 € 1092 € 1092 € 1092 € 1169 € 1184 € 1184 € 1184 € 1153 € 1092 € 1092 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 655 € 655 € 655 € 655 € 655 € 655 € 655 € 694 € 701 € 701 € 701 € 686 € 656 € 656 €
Трет возрасен 790 € 790 € 790 € 790 € 790 € 790 € 790 € 839 € 849 € 849 € 849 € 829 € 790 € 790 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
SUP SEA VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 902 € 902 € 902 € 902 € 902 € 902 € 902 € 951 € 961 € 961 € 961 € 941 € 902 € 902 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 560 € 560 € 560 € 560 € 560 € 560 € 560 € 585 € 590 € 590 € 590 € 580 € 560 € 560 €
Трет возрасен 888 € 888 € 888 € 888 € 888 € 888 € 888 € 938 € 948 € 948 € 948 € 928 € 888 € 888 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
FAMILY ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 1046 € 1046 € 1046 € 1046 € 1046 € 1046 € 1046 € 1117 € 1131 € 1131 € 1131 € 1103 € 1046 € 1046 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Трет возрасен 1033 € 1033 € 1033 € 1033 € 1033 € 1033 € 1033 € 1104 € 1118 € 1118 € 1118 € 1090 € 1033 € 1033 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €