CORAL BEACH RESORT 4*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелот  е лоциран на 5 минути пешачење од плажа, со поглед на Црвеното Море во Хургада на одлична позиција, има приватна плажа и 2 надворешни базени. Исто така има тениско игралиште и продавници.

CORAL BEACH RESORT 4*

Хотелот  е лоциран на 5 минути пешачење од плажа, со поглед на Црвеното Море во Хургада на одлична позиција, има приватна плажа и 2 надворешни базени. Исто така има тениско игралиште и продавници.

Располага со пространи соби осветлени со големи прозори, опремени со ТВ, купатило, клима, телефон, софа и определен број на кревети според типот на собата, балкон, сеф. Покрај тоа   располага и со ресторани каде може да бидете послужени со разновидна интернационална кујна, морски специјалитети , со  повеке барови каде ќе може да уживате во освежителните коктели  и египетското кафе и со Диско клуб. Гостите може да користат и услуги на центарот за нуркање, одбојка на плажа, игралиште , амфитеатар и многу организирани забави.

Услуга: All Inclusive

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице

во двокреветна соба

432 € 432 € 432 € 432 € 476 € 476 € 476 € 476 € 476 € 476 € 476 € 464 € 439 € 439 €
Прво дете

од 2-13.99

219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете

од 7-13.99

328 € 328 € 328 € 328 € 350 € 350 € 350 € 350 € 350 € 350 € 350 € 344 € 332 € 332 €
Еднокреветна соба 542 € 542 € 542 € 542 € 601 € 601 € 601 € 601 € 601 € 601 € 601 € 584 € 550 € 550€
Трет возрасен

14+год

424 € 424 € 424 € 424 € 461 € 461 € 461 € 461 € 461 € 461 € 461 € 451 € 432 € 432 €
Второ дете

од 2-6.99

219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
SEA VIEW ROOM
Цена по лице

во двокреветна соба

469 € 469 € 469 € 469 € 505 € 505 € 505 € 505 € 505 € 505 € 505 € 495 € 476 € 476 €
Прво дете

од 2-13.99

219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете

од 7-13.99

409 € 409 € 409 € 409 € 439 € 439 € 439 € 439 € 439 € 439 € 439 € 430 € 413 € 413 €
Еднокреветна соба 594 € 594 € 594 € 594 € 653 € 653 € 653 € 653 € 653 € 653 € 653 € 636 € 601 € 601 €
Трет возрасен 454 € 454 € 454 € 454 € 490 € 490 € 490 € 490 € 490 € 490 € 490 € 480 € 461 € 461 €
Второ дете

од 2-6.99

219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
BEACH FRONT ROOM
Цена по лице

во двокреветна соба

498 € 498 € 498 € 498 € 542 € 542 € 542 € 542 € 542 € 542 € 542 € 529 € 506 € 506 €
Прво дете

од 2-13.99

219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете

од 7-13.99

358 € 358 € 358 € 358 € 380 € 380 € 380 € 380 € 380 € 380 € 380 € 374 € 362 € 362 €
Еднокреветна соба 638 € 638 € 638 € 638 € 698 € 698 € 698 € 698 € 698 € 698 € 698 € 682 € 652 € 652 €
Трет возрасен 488 € 488 € 488 € 488 € 527 € 527 € 527 € 527 € 527 € 527 € 527 € 516 € 495 € 495 €
Второ дете

од 2-6.99

219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
FAMILY DBL ROOM
Цена по лице

во двокреветна соба

535 € 535 € 535 € 535 € 573 € 573 € 573 € 573 € 573 € 573 € 573 € 562 € 540 € 540 €
Прво дете

од 2-13.99

219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете

од 7-13.99

377 € 377 € 377 € 377 € 396 € 396 € 396 € 396 € 396 € 396 € 396 € 390 € 379 € 379 €
Трет возрасен 521 € 521 € 521 € 521 € 557 € 557 € 557 € 557 € 557 € 557 € 557 € 547 € 528 € 528 €
Второ дете

од 2-06.99

219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €

Facebook35k
Instagram3k