BELLEVUE BEACH HOTEL 4*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Лоциран во областа El Gouna во регионот на Црвеното Море, на 25 километри од Хургада, Bellevue Beach Hotel располага со спа центар и приватна плажа. Зимскиот има целогодишен отворен базен и тераса, а гостите можат да уживаат во оброк во ресторанот.Секоја соба има телевизор со сателитски канали. Тераса или балкон се вклучени во одредени соби. Сите соби се опремени со бања опремена со туш. Постои 24-часовно, хемиско чистење услуги, услуга во соба и подарок продавница на имотот. Гостите можат да уживаат во различни активности во околината, вклучувајки голф и нуркањето.

BELLEVUE BEACH HOTEL 4*

Лоциран во областа El Gouna во регионот на Црвеното Море, на 25 километри од Хургада, Bellevue Beach Hotel располага со спа центар и приватна плажа. Зимскиот има целогодишен отворен базен и тераса, а гостите можат да уживаат во оброк во ресторанот.

Секоја соба има телевизор со сателитски канали. Тераса или балкон се вклучени во одредени соби. Сите соби се опремени со бања опремена со туш. Постои 24-часовно, хемиско чистење услуги, услуга во соба и подарок продавница на имотот. Гостите можат да уживаат во различни активности во околината, вклучувајки голф и нуркањето.

Најблискиот аеродром е Меѓународниот аеродром Хургада, 27 км од имотот. El Gouna е одличен избор за патници заинтересирани за спортови на вода, релаксација и плажи. Овој имот, исто така, има една од најдобро оценетите локации во Хургада, гостите добиваат многу повеке за своите пари во споредба со останатите локации во близината .

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 481 481 481 481 481 481 481 481 481 481 481 481 481 481
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Еднокреветна соба 613 613 613 613 613 613 613 613 613 613 613 613 613 613
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 6-13.99 416 416 416 416 416 416 416 416 416 416 416 416 416 416
Трет возрасен 468 468 468 468 468 468 468 468 468 468 468 468 468 468
Прво дете од 2-5.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 6-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
SEA VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 508 508 508 508 508 508 508 508 508 508 508 508 508 508
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Еднокреветна соба 652 652 652 652 652 652 652 652 652 652 652 652 652 652
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 6-13.99 436 436 436 436 436 436 436 436 436 436 436 436 436 436
Трет возрасен 494 494 494 494 494 494 494 494 494 494 494 494 494 494
Прво дете од 2-5.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 6-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
SEA FRONT ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 534 534 534 534 534 534 534 534 534 534 534 534 534 534
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Еднокреветна соба 691 691 691 691 691 691 691 691 691 691 691 691 691 691
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 6-13.99 455 455 455 455 455 455 455 455 455 455 455 455 455 455
Трет возрасен 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521 521
Прво дете од 2-5.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 6-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
FAMILY DBL ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 580 580 580 580 580 580 580 580 580 580 580 580 580 580
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 6-13.99 400 400 400 400 400 400 400 400 400 400 400 400 400 400
Трет возрасен 567 567 567 567 567 567 567 567 567 567 567 567 567 567
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219

 

Facebook35k
Instagram3k