AQUA VISTA HOTEL 4*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Овој модерен хотелски комплекс (ALL INCLUSIVE) нуди најдоброто од египетскиот шарм и топлината на сонцето. Без разлика дали планирате романтично патување, активен одмор или семејно патување, тука можете да најдете нешто за секого.

AQUA VISTA HOTEL 4*

Овој модерен хотелски комплекс (ALL INCLUSIVE) нуди најдоброто од египетскиот шарм и топлината на сонцето. Без разлика дали планирате романтично патување, активен одмор или семејно патување, тука можете да најдете нешто за секого.

Брусен меѓу убави градини и опкружен со 3 кристални базени околу кои се  украсени со безброј палми. Овој хотел има се што ви треба за релаксација и целосно подмладување со помош на специјални понуди на разни третмани кои се антички и современи методи. Се наоѓа на 8км одалеченост од аеродромот и 21км од стариот центар на Хургада. Хотелот не е на сама плажа,се наоѓа на 500м од плажа, но имате превоз до плажа на секој половина час и има свои лежалки на плажа.

Услуга: All Inclusive

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 494 494 494 494 494 494 494 549 560 560 560 538 494 494
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 357 357 357 357 357 357 357 384 390 390 390 379 357 357
Еднокреветна соба 632 632 632 632 632 632 632 714 731 731 731 698 632 632
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 426 426 426 426 426 426 426 467 475 475 475 459 426 426
Трет возрасен 481 481 481 481 481 481 481 536 547 547 547 525 481 481
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
STANDARD POOL VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 527 527 527 527 527 527 527 582 593 593 593 571 527 527
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 373 373 373 373 373 373 373 401 406 406 406 395 373 373
Еднокреветна соба 678 678 678 678 678 678 678 760 777 777 777 744 678 678
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 449 449 449 449 449 449 449 490 498 498 498 482 449 449
Трет возрасен 514 514 514 514 514 514 514 569 580 580 580 558 514 514
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
FAMILY ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 632 632 632 632 632 632 632 714 731 731 731 698 632 632
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Трет возрасен 619 619 619 619 619 619 619 701 718 718 718 685 619 619
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219

 

Facebook35k
Instagram3k