AMWAJ BLUE BEACH 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелскиот комплекс е сместен во областа Soma Bay, на околку 5 км од Safage и на околу 50 км од Hurgada. Хотелскиот комплекс се состои од 2 згради на 4 спрата, кој поседува: два базена со дел за деца со два мали тобогани, четири ресторани, четири барови,  терени за разни типови на спортови, билијарт, теретана, спа центар. Плажата е песочна и поголемиот дел од морето е плитко, но има мост преку кој се доаѓа до длабочините на водата.

AMWAJ BLUE BEACH 5*

Хотелскиот комплекс е сместен во областа Soma Bay, на околку 5 км од Safage и на околу 50 км од Hurgada. Хотелскиот комплекс се состои од 2 згради на 4 спрата, кој поседува: два базена со дел за деца со два мали тобогани, четири ресторани, четири барови,  терени за разни типови на спортови, билијарт, теретана, спа центар. Плажата е песочна и поголемиот дел од морето е плитко, но има мост преку кој се доаѓа до длабочините на водата.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 435 435 435 435 457 468 468 468 490 501 501 457 435 435
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 327 327 327 327 338 344 344 344 355 360 360 338 327 327
Еднокреветна соба 540 540 540 540 575 593 593 593 624 639 639 573 540 540
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 380 380 380 380 397 406 406 406 422 429 429 396 380 380
Трет возрасен 422 422 422 422 444 455 455 455 477 488 488 444 422 422
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
SEA VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 468 468 468 468 490 501 501 501 523 534 534 490 468 468
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 344 344 344 344 355 360 360 360 371 377 377 355 344 344
Еднокреветна соба 593 593 593 593 624 639 639 639 674 691 691 626 593 593
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 406 406 406 406 422 429 429 429 447 455 455 423 406 406
Трет возрасен 455 455 455 455 477 488 488 488 510 521 521 477 455 455
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
DELUXE ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 494 494 494 494 516 527 527 527 549 560 560 516 494 494
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 357 357 357 357 368 373 373 373 384 390 390 368 357 357
Еднокреветна соба 632 632 632 632 663 678 678 678 713 731 731 665 632 632
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 426 426 426 426 441 449 449 449 466 475 475 442 426 426
Трет возрасен 481 481 481 481 503 514 514 514 536 547 547 503 481 481
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
FAMILY DBL ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 475 475 475 475 497 508 508 508 529 540 540 497 475 475
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 347 347 347 347 358 364 364 364 374 380 380 358 347 347
Трет возрасен 462 462 462 462 483 494 494 494 516 527 527 483 462 462
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219

 

Facebook35k
Instagram3k