ALF LEILA WA LEILA 4*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

ALF LEILA WA LEILA 4* Alf Leila Wa Leila е хотел со 4 звезди во Хургада кој се наоѓа на 500м одалеченост од плажа.  Хотелот располага со 6 базени и бесплатен превоз (shuttle) од хотел до плажа и назад. Располага со 5 ресторани и тениски игралишта. Хотелот е лоциран на 13км од аеродром.  Располага со 566 […]

ALF LEILA WA LEILA 4*

Alf Leila Wa Leila е хотел со 4 звезди во Хургада кој се наоѓа на 500м одалеченост од плажа. 
Хотелот располага со 6 базени и бесплатен превоз (shuttle) од хотел до плажа и назад. Располага со 5 ресторани и тениски игралишта. Хотелот е лоциран на 13км од аеродром. 

Располага со 566 соби и апартмани секој со балкон и поглед кон градина или базен. Секоја од собите е опремена со мини-бар, сеф и директен телефон со рецепција. Телевизори со интернационални сателитски канали и бесплатна кинотека. Бањите се опремени со тушеви и фенови за коса. 

Alf Leila WA Leila располага со ресторани и прекрасна вкусна кујна со разни меѓународни специалитети кои се направени спрециално за вас. Гостите во хотелот можат да се релаксираат со разни масажи, или да ја посетат теретаната. Најмладите гости можат да уживаат во детскиот клуб. Во хотелот целокупниот персонал се обидува да ве анимира за да можете да ја доловите и египетската историја .  

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 494 494 494 494 494 494 494 538 547 547 547 529 494 494
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 357 357 357 357 357 357 357 379 383 383 383 374 357 357
Еднокреветна соба 632 632 632 632 632 632 632 698 711 711 711 685 632 632
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 426 426 426 426 426 426 426 459 465 465 465 452 426 426
Трет возрасен 481 481 481 481 481 481 481 525 534 534 534 516 481 481
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
STANDARD POOL VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 527 527 527 527 527 527 527 571 580 580 580 562 527 527
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 373 373 373 373 373 373 373 395 400 400 400 391 373 373
Еднокреветна соба 678 678 678 678 678 678 678 744 757 757 757 731 678 678
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 449 449 449 449 449 449 449 482 488 488 488 475 449 449
Трет возрасен 514 514 514 514 514 514 514 558 567 567 567 549 514 514
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
FAMILY ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 632 632 632 632 632 632 632 698 711 711 711 685 632 632
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Трет возрасен 619 619 619 619 619 619 619 685 698 698 698 672 619 619
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219