Согласно новонастанатата ситуација, Властите ширум светот препорачуваат да не се патува и да се остане во својот дом со цел спречување на ширењето на новиот вирус Covid-19. Иако во моментов можеби сте тажни поради откажаните патувања, вонредната состојба и целокупната неизвесност, за сите зависници од патувања, STAFF Travel Agency Ве води на виртуелна тура низ најпознатите светски музеи. Затоа, заземете удобна позиција, опуштете се и заминете на одлично и речиси реално искуство “шетајќи” низ светски најпознатите ходници исполнети со непроценлива уметност.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1.jpg

Уживајте во уметноста, останете здрави и се надеваме дека во блиска иднина ќе се дружиме на вистинско патување на некои од вашите омилени дестинации.

Во продолжение погледнете ја листата на музеи:

 • Музеј на современа уметност во Скопје – за виртуелна тура кликнете тука.
 • Louvre Museum во Париз – за виртуелна тура кликнете тука.
 • Musée d’Orsay во Париз – за виртуелна тура кликнете тука.
 • Rijksmuseum во Амстердам – за виртуелна тура кликнете тука.
 • Van Gogh Museum во Амстердам– за виртуелна тура кликнете тука.
 • Thyssen-Bornemisza во Мардид – за виртуелна тура кликнете тука.
 • Guggenheim Museum во Њујорк– за виртуелна тура кликнете тука.
 • MoMA The Museum of Modern Art, Њујорк – за виртуелна тура кликнете тука.
 • Uffizi Gallery во Фиренца – за виртуелна тура кликнете тука.
 • British Museum во Лондон – за виртуелна тура кликнете тука.
 • Tate Modern во Лондон – за виртуелна тура кликнете тука.
 • The Courtauld Institute of Art во Лондон – за виртуелна тура кликнете тука.
 • Pergamon Museum во Берлин – за виртуелна тура кликнете тука.
 • The J. Paul Getty Museum во Лос Анџелес – за виртуелна тура кликнете тука.
 • National Museum of Anthropology во Мексико Сити – за виртуелна тура кликнете тука.