Контакт форма

  Име и Презиме: *

  Email Адреса: *

  Телефон:

  Порака: *

  Контакт информации

  Телефон: +389 2 2774 371  Мобилен: +389 71 451 633
  Е-пошта: info@staff.mk


  Регистрирај се за е-новостите на Т. А. СТАФ:

  ➡ РЕЗЕРВИРАЈ ОВДЕ ЗА CYBER MONDAY ЦЕНИ!

  Само внеси ја својата е-маил адреса во контакт формата десно означена со “ЗАПИШИ СЕ” и добиј уште само 24 часа можност за патување по неодолива цена.

    САМО ЗА ТИЕ ШТО ЌЕ РЕЗЕРВИРААТ ОВДЕ? ПИШИ НИ во контакт формата лево и искористи уште денес најниска цена !

  • Добиј место во групата на луѓе кои ги добиваат најновите понуди, секогаш пред сите други!
  • Дознај за сите поволности и користи попусти при резервација, додека трае aкцијата!
  • Забавувај се и користи свежа и интересна содржина од нашиот блог. Информацијата е моќ!

  Едноставно пополни ја контакт формата од лева страна и очекувај го твоето прво изненадување!