Се радуваме на секој сончев зрак затоа што знаеме дека може да биде последен оваа сезона. А, нема поголема радост од малку сонце во тмурен есенски ден кое го користиме за дневно кафе со пријателите и му пркосиме на ладното време. За време на викенди слатко продолжуваме да спиеме до подоцна без да ни биде […]