Контакт форма

Име и Презиме: *

Email Адреса: *

Телефон:

Порака: *

Контакт информации

Телефон: +389 2 2774 371  Мобилен: +389 71 451 633
Е-пошта: info@staff.mk


Регистрирај се за е-новостите на Т. А. СТАФ:

➡ ПРИЈАВИ СЕ ЗА BLACK FRIDAY e-mail АЛАРМ и добиј ги сите понуди на попуст ЕДЕН ДЕН ПРЕД СИТЕ!

Само внеси ја својата е-маил адреса во контакт формата десно означена со “ЗАПИШИ СЕ” и провери го својот INBOX во четврток наутро.

КОЈА ПОНУДА САКАШ ТИ ДА ЈА ДОБИЕШ НА ПОПУСТ? ПИШИ НИ во контакт формата лево, може ќе ти ја оствариме желбата!😉

  • Добиј место во групата на луѓе кои ги добиваат најновите понуди, секогаш пред сите други!
  • Дознај за сите поволности и користи попусти при резервација, додека трае aкцијата!
  • Забавувај се и користи свежа и интересна содржина од нашиот блог. Информацијата е моќ!

Едноставно пополни ја контакт формата од лева страна и очекувај го твоето прво изненадување!